Калиев пунш

Стандартен

Калиев пунш

В една друга статия поговорихме малко повече за невероятната кокосова вода и за това колко благоденствия оказва тя върху вашето вътрешно и външно здраве. Тук ще ви представя една изпробвана пунш рецепта, която ще ви снабди с нужната доза калий за деня, пълен заряд и експлозия от вкусове.
Калият помага за яснотата на мисълта като доставя кислород на мозъка. Ускорява елиминирането на отпадъчните продукти в организма. Понижава кръвното налягане и помага при лечението на алергии.

Необходими продукти:
2 банана
2 манго
1 чаша ягоди
½ чаша кисело мляко
2 супени лъжици мед

Начин на приготвяне:

Напълнете формичка за лед с кокосова вода и я оставете да замръзне. Поставете всички по-горе съставки с кокосовата вода на кубчета лед в блендер и пасирайте до гладка, хомогенна смес.

Да пием за здравето ни!

Advertisements

About mmmim

Всички, които ме познават добре, може би знаят, че няма как да започна представянето си просто със "Здравейте, приятели, това е моят блог!" :) Казвам се Мария, за моите приятели, познати и всички останали добронамерени хора съм просто - Мим. Аз съм една блуждаеща добра душа! Вечно търсеща ... рядко намираща, но винаги благодарна за и на днешния ден! Силно привързана съм и изпитвам огромно възхищение към изкуството и считам, че то е неразделна част от животът ни тук, на mother eARTh :) Обожавам безмесните ястия под всичките им форми, вкус и вид, а не консумирам месо, поради силното си обожание и респект към животните, с които всъщтност е свързана и професията ми. Носейки дълбока и чиста любов в сърцето си към разкоша на България, живея във всеизвестната мегаполитна световна столица – Лондон, която както може би всички знаят – и взима, но и дава, поучава, а и те научава на не малко полезности, които имам силното желание да споделя с Теб – драгият читател, винаги жаден за нови, свежи и практични идеи за едно прекрасно днес и още по-прекрасно утре!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s