Може ли да съществува любов между дива и домашна котка?

Стандартен

ris-i-bezdomno-kote-v-zooparkНаскоро попаднах на една стопляща сърцето история, поредно доказателство колко искрени и чисти могат на бъдат взаимоотношенията между животните.

Представям ви неповторимата история на двама пухкави приятели.

Макар и от едно семейство (котки), те са от различен вид, което обаче не им пречи да бъдат неразделни.

Действието се развива в зоологическата градина в Санкт Петербург, Русия. Всичко започва, когато малко бездомно котенце буквално влиза в клетката на по – големия си роднина хищник.

kote-i-rische-si-igraqt-zaedno

Вероятно то е търсило храна, топло легло или просто компания. По това време рисчето е на няколко месечна възраст и не е много по – голямо на размери от самото котенце.

kote-i-rische-v-zoopark

За учудване на всички обаче, рисът не отхвърля своя посетител, даже напротив – той с удоволствие започва да споделя храната и водата си с него.

kotence-i-ris-v-zoopark-sankt-peterburg

Сега котето и рисът вече са най – добри приятели, благодарение на което служителите на зоопарка нямат намерение да развалят добрите им отношения, прогонвайки малкия нарушител от там.

ulichno-kote-se-spriqtelqva-s-ris-v-zoopark-i-ostava-da-jivee-s-nego

Вместо това, всички те се радват на посещението на котето, а най – много се радва безопашатият му роднина, който намира в негово лице верен другар и партньор във всички игри.

ris-i-kote-v-zoopark-sankt-peterburg

Освен че играят, спят и се хранят заедно, двамата най – добри приятели често си разменят нежни ласки в знак на пълното разбирателство и обич, които царят по между им.

ris-i-kote-zaedno-v-zoopark

Advertisements

About mmmim

Всички, които ме познават добре, може би знаят, че няма как да започна представянето си просто със "Здравейте, приятели, това е моят блог!" :) Казвам се Мария, за моите приятели, познати и всички останали добронамерени хора съм просто - Мим. Аз съм една блуждаеща добра душа! Вечно търсеща ... рядко намираща, но винаги благодарна за и на днешния ден! Силно привързана съм и изпитвам огромно възхищение към изкуството и считам, че то е неразделна част от животът ни тук, на mother eARTh :) Обожавам безмесните ястия под всичките им форми, вкус и вид, а не консумирам месо, поради силното си обожание и респект към животните, с които всъщтност е свързана и професията ми. Носейки дълбока и чиста любов в сърцето си към разкоша на България, живея във всеизвестната мегаполитна световна столица – Лондон, която както може би всички знаят – и взима, но и дава, поучава, а и те научава на не малко полезности, които имам силното желание да споделя с Теб – драгият читател, винаги жаден за нови, свежи и практични идеи за едно прекрасно днес и още по-прекрасно утре!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s