Кои са признаците, че сте открили вашата сродна душа

Стандартен

Soulmate1Сродна душа – лице, с което човек има силен афинитет, споделени ценности и вкусове, а често и романтична връзка.

Краткотрайните отношения идват и си отиват, но други оставят вечен отпечатък в душата ви. Всеки иска да намери сродна душа, и много хора гонят тази цел безкрайно. Но как може да се каже кои отношения наистина ще оставят емоционална следа в живота ви? И има ли там някъде и ваша сродна душа?

Много хора вярват, че не ние избираме нашите партньори, а съдбата ни отрежда да сме заедно.

За да получите по-ясна визия, когато се търси сродна душа, тези знаци не трябва да остават незабелязани:

Ariellefeature1. Сродната душа е лоялност
Лоялността е основно качество, за всички близки отношения, и определено трябва да отметнете това качество от списъка, когато търсите вашата сродна душа. Увереността, че те тя бъде там за вас във всички времена е задължителна.
Сродната душа също ще бъде готов да остане с теб, дори когато не сте в „сезона на прибиране на реколтата“.

support-hands2. Сродната душа е подкрепяща
Подкрепата е значително важна и вашата сродна душа трябва да бъде в състояние да ви я предостави по всяко време, във всички ситуации. Сродна душа ще ви помогне да се издигнете, да останете наясно с емоциите си, и да ви помогне да се съвземете, когато сте паднали духом.
Сродната душа ще помогне да попълните Вашите пукнатини и да направи по-силен от всякога.

moral-dilemma_2194369b3. Сродната душа има подобни морал и ценности
Във фазата на връзката ви, вие може би сте говорили с партньора си за вашите хобита, интереси, любими спомени от детството, както и за вашите семейства.
Ако двамата имате много различни интереси и хобита, но се свържете на по-дълбоко, духовно ниво, вие ще имате по-голям шанс за получаване на трайна връзка от двама души, които нямат общи основни ценности. С други думи начинът, по който сте решили да живеете живота си трябва да съвпада с това как вашият партньор е изберал да живее техния.

Ако и двамата имате същия възглед за това как да се справят с финанси, как да отглеждат децата си, къде да живеете, имате подобни духовни практики и общ възглед за живота, най-вероятно ще бъде в състояние да поддържа връзката в дългосрочен термин.
Основният момент, който трябва да вземете под внимание е това, че хобита и интереси се променят, докато основни ценности и вярвания, обикновено не..

4. Сродна душа разпалва страстта в тебoriginal
Когато някой ви вдъхновява, то той има шанс да бъде ваша сродна душа. Този човек няма да потисне или да отвлече вниманието ви от вътрешните ви желания, а по-скоро ще действа като катализатор, за да ви помогне да задвижите живота, за който винаги сте мечтали.
Вие и вашата сродна душа, имате потенциала да станете най-добрите версии на самите вас, като начин за растеж, които само сте си представяли.

5. Вие трябва да можете да споделяте комфортно с вашата сродна душаcommunicating-love
Можете да бъдете уверени, че сте открили сродна душа, когато думите ви един към друг са добри и любящи (по-често, отколкото не са). Разбира се, вие ще имате вашите възходи и падения, но ако видът комуникация е последователна, имате печелившата формула. Можете също така да знаете, че можете да кажете на партньора си нещо, без да бъдете съдени или критикувани.
Също така да можете да бъдете честни и да очаквате разбиране и любов. Ако имате чувството, че не може да бъде открит и честни, дори и по време момент на „човешка грешка“, това е знак, че човекът може би не съответства на енергията на душата ви.

6. Сродната душа знае как да ви накара да се почувствате специални
Ние всички имаме собствена версия на това, което искаме, когато става въпрос да бъдеш обичан, и сродната душа ще се научат да го усъвършенства. Това може да бъде толкова просто като една чаша кафе сутрин или любовна бележка оставена на масата. Каквото и да ви кара да се чувствате топло и приятно, сродната душа винаги ще има за цел да го удовлетвори.

3130754_medium 7. Сродната душа наистина оценява вашата обич
В истинската връзка връзка е много важно да се осъществяват приятни нефизическите контакти, като удобна комуникация, сходни интереси и т.н., но не може да отрече и необходимостта на мощна енергия, произведена при физическо свързване с вашата сродна душа. Само едно докосване от този специален човек може да изпрати тръпки през тялото ви, и сродната душа е човекът, който се стреми да даде и да получи, това чувство от вас по последователен начин.

8. Сродната душа (винаги) си мисли, че си неустоимguy_listening_to_girl_playing_the_guitar
Човекът, който те кара да се изчервяваш, без значение кое време на деня или кой ден от годината, със сигурност е сродна душа в процес на изграждане.
Дори когато не можете да видите собствения си блясък, сродната ви душа ще. Вашият специален човек няма нужда да ви види в най-блестящата ви рокля, за да бъде очарован/а от красотата ви.

9. Сродна душа ви кара да се чувствате в безопасност
В днешно време, навсякъде, накъдето и да се обърнем, ние сме изложени на стрес. Новините, социална драма, и толкова много други ситуации изпращащи отрицателна енергия, които могат да ви оставят усещане на уплаха.
При наличие на такива събития, сродната ви душа ще знае как да ви ободри с нежна прегръдка която ще ви накара да се чувствате напълно безопасно и сигурно. Те ще ви заредят с положителна енергия и по този начин ще премахнат  негативни вибрации около вас.

Да се чувстваш нужен. Въпреки всичко. Да бързаш за някъде, да носиш нещо, да вярваш, че те чакат, че без теб не могат, че се взират в далечината идеш ли… Не е възможно да бъдеш излишен на този свят. И последният човек е нужен някъде, някому, за нещо…

Блага Димитрова

Източник:

http://www.powerofpositivity.com/

Advertisements

About mmmim

Всички, които ме познават добре, може би знаят, че няма как да започна представянето си просто със "Здравейте, приятели, това е моят блог!" :) Казвам се Мария, за моите приятели, познати и всички останали добронамерени хора съм просто - Мим. Аз съм една блуждаеща добра душа! Вечно търсеща ... рядко намираща, но винаги благодарна за и на днешния ден! Силно привързана съм и изпитвам огромно възхищение към изкуството и считам, че то е неразделна част от животът ни тук, на mother eARTh :) Обожавам безмесните ястия под всичките им форми, вкус и вид, а не консумирам месо, поради силното си обожание и респект към животните, с които всъщтност е свързана и професията ми. Носейки дълбока и чиста любов в сърцето си към разкоша на България, живея във всеизвестната мегаполитна световна столица – Лондон, която както може би всички знаят – и взима, но и дава, поучава, а и те научава на не малко полезности, които имам силното желание да споделя с Теб – драгият читател, винаги жаден за нови, свежи и практични идеи за едно прекрасно днес и още по-прекрасно утре!

One response »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s