Знаете ли какво се случва с тялото ви, когато пиете Кокосова Вода?

Стандартен

Много хора твърдят, че кокосовата вода има магически ефект върху здравето ни. Може да сте чували за кокосовото масло и някои предимства, които то предлага, но в тази статия ще научите за най-големите предимства на кокосова вода, някои от които може никога да не сте чували.

Do-you-Know-What-Will-Happen-if-You-Drink-Coconut-Water-For-7-Days

На практика кокосовата вода и кръвната плазма в кръвта на човека има приблизителна структура. Това се доказва от използването на кокосова вода, като смяна на кръвта по време на по-големите конфликти в миналото, и по този начин много човешки животи са били спасени.

Тези дни кокосовата вода се използва по целия свят, и се намира по много пазари и супермаркети в обкръжението ви. Може би вкуса на водата не е това, което си представяте, но детоксикацията и други ползи за здравето са безспорни.

Какво се случва, когато пием тази вода?

Водата от кокос укрепва имунната система и премахва бактериите, които причиняват инфекции на пикочните пътища, гонорея, заболявания на венците и вируси, които причиняват настинка, инфекциозни заболявания и тиф.

Вашата енергия ще се увеличи и производството хормони на щитовидната жлеза ще бъде засилено. Водата действа като естествен диуретик и е много полезна за хора, които имат бъбречни заболявания. Помага за прочистване на пикочните пътища и каналите на пикочния мехур. Токсините ще бъдат премахнати и камъните в бъбреците ще бъдат съборени надолу.

Водата от кокос съдържа голямо количество фибри, което я прави много добра за храносмилането. С редовно консумиране, стомашните киселини ше бъдат отстранени.

Поради ниското си ниво на мазнини, можете да я пиете в големи количества. Водата от кокос ще намали апетита ви и ще ви държи сити, което може да доведе до загуба на тегло.
Потопете памук в кокосова вода и го поставете върху кожата, ако имате акне, мазна или суха кожа. Водата ще направи кожата по-чиста и свежа, а порите ще се отворят.

Смесете тази вода със зехтин, за да се прочистите от чревните паразити.

Експертите твърдят, че вие ​​ще бъдете в състояние да реши няколко здравни проблема и по време на бременност. Само с една чаша кокосова вода ще балансира електролитите, чиито дисбаланс може да предизвика хипертония или известен още като високо кръвно налягане.

Когато хората са прекалили с алкохола през нощта, те често имат главоболие сутрин. Така че, когато сте пили повече, отколкото трябва, на сутринта си спомнете за това вълшебно питие. То ще направи така, че главоболието да си отиде, а също така ще възвърне изгубените течности и ще ви помогне да се преодолеете болестта, причинена от махмурлук.

Ако искате кожата ви да е хидратирана през деня, пийте по една чаша на кокосова вода.

Ако сте загубили твърде много енергия с някои изтощителни физически дейности, можете да възстановите енергията си, отново с тази магическа напитка. Тя ще остави положителни ефекти върху всеки отделен част от тялото.

Водата от кокос ще ви осигури по-силна имунна система, тласък на енергия, безопасността от бактерии и инфекции, загуба на излишното тегло и много други ползи.

coconut-waterИзточник:

http://www.healthyfoodteam.com/

Advertisements

About mmmim

Всички, които ме познават добре, може би знаят, че няма как да започна представянето си просто със "Здравейте, приятели, това е моят блог!" :) Казвам се Мария, за моите приятели, познати и всички останали добронамерени хора съм просто - Мим. Аз съм една блуждаеща добра душа! Вечно търсеща ... рядко намираща, но винаги благодарна за и на днешния ден! Силно привързана съм и изпитвам огромно възхищение към изкуството и считам, че то е неразделна част от животът ни тук, на mother eARTh :) Обожавам безмесните ястия под всичките им форми, вкус и вид, а не консумирам месо, поради силното си обожание и респект към животните, с които всъщтност е свързана и професията ми. Носейки дълбока и чиста любов в сърцето си към разкоша на България, живея във всеизвестната мегаполитна световна столица – Лондон, която както може би всички знаят – и взима, но и дава, поучава, а и те научава на не малко полезности, които имам силното желание да споделя с Теб – драгият читател, винаги жаден за нови, свежи и практични идеи за едно прекрасно днес и още по-прекрасно утре!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s